Tutta med sterk åpning i Alabama

Med en solid runde seks under par har Suzann Pettersen plassert seg på delt 3.-plass etter første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama.

Med en solid runde seks under par har Suzann Pettersen plassert seg på delt 3.-plass etter første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama.   Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Med en solid runde seks under par har Suzann Pettersen plassert seg på delt 3.-plass etter første dag av LPGA-turneringen i Mobile, Alabama. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

Tutta leverte sterk golf gjennom hele åpningsdagen av turneringen. Hun fikk ikke en eneste bogey, mens det ble seks birdier til 66 slag totalt på Magnolia Grove Crossing-banen.

Pettersen har spilt fire turneringer etter at hun kom tilbake fra ryggskaden. Hun har følt seg bra, men de store resultatene er uteblitt.

– Jeg føler meg ganske fin og rolig, og jeg mener at det er rett før det løsner. Jeg må være tålmodig og samtidig aggressiv, sa Pettersen til LPGAs hjemmeside.

Det norske golfesset ligger to slag bak ledende Catriona Matthew fra Skottland. Charley Hull fra England er på 2.-plass etter sin 67-runde.

– Jeg er selvsagt veldig glad for spillet mitt i dag. Jeg har hatt to uker hjemme i Skottland, og da vet man aldri hvordan det blir når du er tilbake på banen igjen, sa Matthew. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2