Tutta avsluttet svakt

Suzann Pettersen gikk fire slag over par på sisterunden og endte på delt 19.-plass i LPGA-turneringen i Malaysia søndag.

Den norske golfproffen lå på delt fjerdeplass etter tre runder, men falt 15 plasser etter en dårlig avslutning på turneringen. Hun endte totalt fire slag under par.

«Tutta» hadde fire bogeyer på runden i tillegg til en dobbelt bogey på hull 15. Hun fikk også to birdier.

– Ikke så fornøyd med avslutningen min her i Malaysia. Mange bra ting, men må eliminere noen av feilene mine, skrev Pettersen på Twitter.

Sørkoreanske Park In-bee vant turneringen. Hun avsluttet med en 67-runde (par 71) søndag og var totalt 15 slag under par. Park vant to slag foran landskvinnen Choi Na-yeon. (©NTB)