Tre strake for Freiburg

Freiburg snuser for alvor på en europacupplass etter 3-1-seieren over Hannover fredag. Triumfen var lagets tredje på rad i tysk Bundesliga.

Med tre nye poeng styrket Vegar Eggen Hedenstads lag grepet om 5.-plassen i serien. Nordmannen satt nok en gang hele kampen på benken fredag kveld.

Vertene kom best i gang da Christian Schulz satte ballen i eget mål etter 24 minutter. Konstantin Rausch kvitterte for gjestene, men en ny scoring av Max Kruse sendte Freiburg i føringen til pause.

I det 73. minuttet økte Jonathan Schmid til 3-1. Like etter kastet Hannover inn Mohammed Abdellaoue, men den norske landslagsspissen gikk igjen målløs av banen.

Hannover tapte for 11. gang på 15 bortekamper. Laget ligger på 9.-plass i Bundesliga og får det tøft med å nå europaligaen.

Freiburg har på sin side tre poengs klaring til Eintracht Frankfurt på 6.-plass. 4.-plasserte Schalke har lik poengsum før lørdagens hjemmekamp mot treer Leverkusen. (©NTB)