Tottenham må vinne uten Bale

Tottenham må gå til angrep mot Basel i returkampen torsdag for å holde liv i europaligadrømmen, men mangler sitt viktigste våpen: Gareth Bale.

Bale har vært i toppform for Tottenham denne sesongen og banket inn en rekke viktige scoringer. Den walisiske stjernespilleren skadet ankelen da lagene møttes for en uke siden og er ikke med Spurs-troppen til Sveits.

I første kvartfinalekamp hjemme på White Hart Lane var Tottenham ille ute, men klarte å kjempe seg tilbake fra 0-2 til 2-2. Londonklubben har ikke vunnet på bortebane i europaligaen denne sesongen og er under press foran torsdagens oppgjør.

– Vi vet hva vi må gjøre. Vi må angripe dem og vinne kampen. Det viktigste er at vi er med i trekningen til neste runde, sier islandske Gylfi Sigurdsson.

Basel-målvakt Yann Sommer er forberedt på en travel aften. – Jeg tror Tottenham vil skape stort press. Det må de gjøre. Vi må være klare for det, og vi må være godt organisert. Hvis vi er det, blir det en god kamp for oss, sier Sommer.

Bale er ikke den eneste som mangler for Tottenham. Manager André Villas-Boas må også klare seg uten Jermain Defoe, Aaron Lennon og William Gallas. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2