Tolv personer siktet etter Serbia-bråket

Serbisk politi har siktet til sammen tolv personer i forbindelse med bråket under U21-EM-kvalifiseringskampen mellom Serbia og England for to uker siden.

– Fem serbiske spillere og en assistenttrener, to engelske spillere og en assistenttrener og tre tilhengere er siktet, opplyste det serbiske innenriksdepartementet tirsdag.

Kampen ble spilt i byen Krusevac den 16. oktober og de tolv involverte er siktet for voldelig oppførsel. Bråket startet da Danny Rose, som hadde blitt utvist, sparket ballen opp på tribunen. Rose forklarte sin oppførsel med at han hadde blitt hetset på vei ut mot banen.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) kommer med sin reaksjon den 22. november etter episoden. Det serbiske fotballforbund har avvist rasehetsen, mens det engelske fotballforbundet (FA) reagerte på siktelsene fra det serbiske politiet med å støtte spillere og assistenttreneren.

– Vi har vært i kontakt med britiske myndigheter for å få råd og har også snakket med våre kolleger i UEFA, opplyste FA i en pressemelding. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2