Tøff vinn eller forsvinn-kamp for Tim-Robin Lihaug

Lett tungvekteren Tim-Robin Lihaug står foran litt av en skjebnekamp i Frederikshavn 13. april. Bare seier er godt nok for den unge bergenseren.

Han møter svenske Oscar Ahlin, som trenes av tønsbergmannen Ulf Johansen i Torreveija i Spania. Ahlin har seks kamper til nå, han har vunnet alle og blir regnet for å være en veldig hardtslående bokser. Han har vunnet alle kampene sine på knockout, noe som betyr at Lihaug står foran en enorm utfordring.

Tim-Robin Lihaug har tre kamper med tre seirer, to av dem på knockout, så det er opplegg for litt av en sluggerfest i Frederikshavn midt i april.

– Jeg er i mitt livs form, men vet at jeg møter en tøff motstander. Ahlin er ikke en bokser jeg kan undervurdere, men jeg må ikke ha for stor respekt for ham heller, og jeg vet akkurat hva jeg skal gjøre for å slå ham, sier Lihaug selvsikkert til Sauerland Event.

Den av de to som taper kommer trolig ikke til å få flere sjanser hos tyskerne. Derfor betyr denne kampen ekstra mye for begge to.

– Jeg ser virkelig fram til å debutere i et Nordic Fight Night-stevne. Treningen min har gått som planlagt. Jeg er i god form, og er innstilt på å ta steget opp på et høyere nivå etter kampen i Frederikshavn, sier Oscar Ahlin. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2