Thunder skjerpet seg og vant

Oklahoma City Thunder rotet bort en solid ledelse, men skjerpet seg i sluttminuttene og tok en ny seier mot Houston Rockets i NBA-sluttspillet onsdag.

Thunder er blant favorittene i årets sluttspill og har fått en god start mot Rockets. Oklahoma-laget leder 2-0 i best av sju kamper. Lagene møtes igjen i Houston lørdag.

I onsdagens kamp mistet hjemmelaget en klar ledelse på 15 poeng i siste periode. Rockets ledet med fire poeng i sluttminuttene, men Thunder kom tilbake og vant 105-102.

– Hele sesongen har vi gjort en god jobb med å avgjøre store kamper og prøve å forberede oss på kamper som denne. I kveld holdt vi sammen. De gjorde et forsøk, men alle spilte en stor rolle mot slutten av kampen og vi tok seieren, sa Russel Westbrook.

Tony Parker noterte seg for 28 poeng da San Antonio Spurs vant 102-91 mot Los Angeles Lakers og gikk opp til 2-0 sammenlagt. Neste kamp spilles i LA fredag.

Indiana Pacers er også i føringen med 2-0 sammenlagt etter 113-98 hjemme mot Atlanta Hawks. Tredje kamp går i Atlanta lørdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2