Team Northug i ukentlige møter med Skiforbundet

For å unngå krangler for åpen scene er Petter Northugs team i møter med Norges Skiforbund minst én gang hver uke, skriver VG.

Det ble styr under Tour de Ski da landslagsledelsen nektet Northug å sove i sin egen luksusbuss etter at manager Lars Gilleberg ble sår i halsen.

– Vi har et åpent og bra samarbeid, men det er ingen hemmelighet at vi ikke er enig om alt. Men vi møtes minst ukentlig. Forrige uke var jeg nesten like mye sammen med Åge Skinstad som kona, sier Gilleberg til VG.

Senest mandag møttes sportssjefen for langrenn, Åge Skinstad og Gilleberg for samtaler. Nå jobber partene med opplegget under ski-VM i Val di Fiemme.

– Vi drar til Seiser Alm i morgen og planen blir spikret i løpet av uken, sier Skinstad.

Sportssjef Skinstad forteller at det ikke er noe problem at Northug har mange private hjelpere: – Hvis de hadde tatt plassen til noen andre og skjøvet vekk andre i støtteapparatet, som smørere og fysioterapeuter, da hadde de tatt plass. Så lenge de til og med har eget støtteapparat, som gjør at resten av løperne får bedre tilgang til vårt apparat, så er det bare et problem som finnes i mediene, sier Skinstad til VG. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2