Tap for poengløs Zuccarello

Matz Zuccarello Aasen gikk poengløs av isen da New York Rangers tapte 3-4 borte mot Toronto Maple Leafs i NHL mandag.

Zuccarello spilte 21.46 minutter, men han var ikke på isen ved noen av scoringene. Nordmannen hadde to skudd på mål, men klarte ikke å overliste vertenes keeper James Reimer, som gjorde 31 redninger.

New York Rangers ligger fortsatt på sjuendeplass i Eastern Conference og ligger an til å nå sluttspillet, men det er svært jevnt. New York Islanders på plassen bak har like mange poeng, mens New Jersey Devils og Winnipeg Jets ligger to poeng etter. De åtte beste går videre fra grunnspillet.

– Vi er desperate etter poeng, sa Rick Nash til nhl.com.

Rangers kjempet tappert, men måtte gi tapt i mandagens kamp. Midtveis i annen periode ledet de canadiske vertene 2-0, men Rangers reduserte ved Rick Nash. Phil Kessel økte til 3-1 for Maple Leafs, som var stillingen før siste periode.

Rangers kom tilbake i kampen i første halvdel av tredje periode. Først reduserte Nash med sin annen scoring for kvelden før Derek Stepan utlignet og ga håp om et sterkt Rangers-comeback. Men bare 39 sekunder senere scoret Kessel sitt annet mål i kampen og sørget for 4-3-seier til Toronto. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2