Tjener virkelig Edvald Boasson Hagen så lite?

Norges sykkelskatt tjente «ingenting».

Edvald Boasson Hagen (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
Edvald Boasson Hagen (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
MENDE, FRANKRIKE 20100716.
Thor Hushovd (th) tok viktige sprintpoeng i fjellene og vant dermed tilbake den grønne trøya etter fredagens etappe i Tour de France som endte i Mende. Hushovd og Edvald Boasson Hagen (tv) var sjanseløse i den siste bakken og kom rolig i mål ti minutter etter vinneren. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)
MENDE, FRANKRIKE 20100716. Thor Hushovd (th) tok viktige sprintpoeng i fjellene og vant dermed tilbake den grønne trøya etter fredagens etappe i Tour de France som endte i Mende. Hushovd og Edvald Boasson Hagen (tv) var sjanseløse i den siste bakken og kom rolig i mål ti minutter etter vinneren. (Foto: Junge, Heiko/Scanpix)

Skattelisten for 2009 viser stusselige 29.684 i inntekt for sykkelproffen Edvald Boasson Hagen. Rudsbygdingen står med null i formue og betalte ikke skatt. Det er ligningstallene for 23-åringens siste sesong i HTC-Columbia hvor han innkasserte imponerende 13 seire. Men det er ikke dermed sagt at Boasson Hagen gikk på "slavekontrakt" i det amerikanske sykkellaget. - Alle pengene Edvald har tjent går inn i et AS som han ikke har tatt ut lønn fra, forklarer Boasson Hagens ma

Mer innhold fra TV 2