Må sannsynligvis avlyse Tour of Norway 2020

Pengemangel gjør at neste års ritt henger i en svært tynn tråd.

NORSK SUKSESS: Tour of Norway har tradisjonelt vært en god arena for de norske rytterne til å vise seg frem på. I 2019 var det Alexander Kristoff (midten) som vant, flankert av Kristoffer Halvorsen (t.v.) og Edvald Boasson Hagen, som kom på henholdsvis 2. og 3. plass sammenlagt.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix.
NORSK SUKSESS: Tour of Norway har tradisjonelt vært en god arena for de norske rytterne til å vise seg frem på. I 2019 var det Alexander Kristoff (midten) som vant, flankert av Kristoffer Halvorsen (t.v.) og Edvald Boasson Hagen, som kom på henholdsvis 2. og 3. plass sammenlagt. Foto: Berit Roald / NTB scanpix.

Det opplyser rittsjef Roy Hegreberg til TV 2 tirsdag.Rittet, som startet i 2011, skulle opprinnelig arrangeres i slutten av mai neste år. Det aller meste tyder nå på at det ikke kommer til å skje.- Ser ikke at det kommer til å løse segGrunnen er at arrangøren ikke har fått på plass finansieringen.- Tour of Norway har blitt et veldig stort og krevende arrangement. Vi har ingen arena, så det er veldig kostbart å arrangere det med de kravene som nå finnes og med så

Mer innhold fra TV 2