Kristoff og Bystrøm i karantene rett før Touren - dropper EM og NM

Duoen sykler Critérium du Dauphiné neste uke, før de må ha ti dager i karantene i Norge. Så går turen tilbake til Frankrike og Tour de France.

AVANSERT KABAL Å LEGGE: Programmet frem til Tour de France endrer seg nesten daglig for Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm. Her fra NM i fjor, sammen med Odd Christian Eiking (venstre) og Trond Håkon Trondsen (høyre).
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.
AVANSERT KABAL Å LEGGE: Programmet frem til Tour de France endrer seg nesten daglig for Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm. Her fra NM i fjor, sammen med Odd Christian Eiking (venstre) og Trond Håkon Trondsen (høyre). Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.

Det forteller Sven Erik Bystrøm til TV 2 fredag ettermiddag.Bystrøm og Kristoff er for tiden i Italia, hvor sistnevnte skal sykle klassikeren Milano-Sanremo lørdag. Bystrøm er oppført som reserve.I lys av at flere land ble klassifisert som «røde» på torsdag, har UAE-Team Emirates-rytterne fått mer enn nok å tenke på når det gjelder oppkjøringen til Touren.Nå har de landet på følgende plan:Critérium du Dauphiné 12-16.august