Svindal og Jansrud i teten uten full klaff

Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud hang godt med i teten i den siste gjennomkjøringen i Kitzbühel torsdag, uten at noen av dem hadde full klaff.

– Denne gjennomkjøringen var grei nok, men heller ikke mer, sa Aksel Lund Svindal til NTB etter å ha kjørt inn til nest beste tid. Han hadde bare østerrikeren Klaus Kröll foran seg. Det skilte 26 hundredeler mellom dem.

Kjetil Jansrud endte på tredjeplass. Han var to hundredeler svakere enn Svindal.

– Det var rufsete kjøring av meg på den siste strekningen inn mot Hausbergkanten, forklarte Jansrud. Han lå i teten helt til den siste mellomtiden, så det er helt klart at han gjorde noen bommerter mot slutten, men i og med at han likevel klart å henge med helt i teten, var han rimelig bra fornøyd.

– Det viktigste for meg i denne treningsomgangen var å gi gass og kjøre fort. Det gikk litt dritt i mellompartiet, men på den annen side gikk det veldig bra på toppen, sa Jansrud til NTB.

– Jeg vil vel si at jeg hadde litt for mye kontroll i mellompartiet. Der fløt det ikke skikkelig for meg. Jeg fikk ikke til kjøringen som jeg ville der, men jeg er fornøyd med at jeg klart å gi gass, selv om jeg på den annen side er litt skuffet over at det ikke gikk enda raskere, særlig i mellompartiet, mente Jansrud. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2