Suárez reddet ett Liverpool-poeng

Liverpool fortsetter å trøble. Luis Suárez sørget for ett poeng da han utlignet til 1-1 hjemme mot Newcastle søndag.

Steven Gerrard spilte sin kamp nummer 600 for Liverpool, men det ble aldri den helt store festen på Anfield.

Yohan Cabaye ga gjestene fra Newcastle ledelsen like før pause med en flott avslutning med høyrefoten etter at Hatem Ben Arfa hadde stormet fram på høyrekanten.

Liverpool sløste som vanlig med sjansene. Luis Suárez utlignet med sitt sjuende seriemål for sesongen da han elegant rundet keeper etter 67 minutter. Uruguayaneren tok ned en flott langpasning fra José Enrique før han rundet Newcastles keeper Tim Krul.

Seks minutter før slutt ble Newcastle redusert til ti mann etter at Fabio Coloccini ble utvist etter et stygt og unødvendig taklingsforsøk på Suárez.

Newcastle står med 14 poeng og holder tiendeplassen i Premier League etter ti spilte kamper. Liverpool har 11 poeng. Det gir en 12.-plass. (©NTB)