Storseirer for topplagene i La Liga

Toppstriden i spansk fotball er uforandret etter at både Barcelona, Real Madrid og Atlético Madrid vant sine søndagskamper med utklassingssifre.

Samtidig koblet Real Sociedad grepet om 4.-plassen i serien med 2-0 over Rayo Vallecano på bortebane. I det hele tatt en god søndag for lagene som jakter mesterligaspill neste sesong.

Barcelona troner suverent på toppen og har stadig 13 poengs forsprang til titteholder Real. Storscorer Lionel Messi var ikke med mot Zaragoza, men talentfulle Thiago Alcántara og Cristian Tello ordnet 3-0-seier.

I det 20. minuttet sendte Alcántara Barca i ledelsen med en fin avslutning. Tello doblet etter 38 minutter og trygget seieren kort tid etter pause.

– Vi er glade for dette resultatet, for La Romareda har vært et vanskelig sted for oss å spille de siste årene. Fortsatt gjenstår det flere ligakamper. Vi setter pris på fansens jubelrop, men vi må kjempe hele veien inn, sa Alcántara.

Real Madrid var ikke dårligere og tok en sterk borteseier over Athletic Bilbao med samme sifre. Cristiano Ronaldo sendte gjestene i føringen allerede i kampens annet minutt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2