Stjernen starter med OnlyFans: – Galskap

Nick Kyrgios vekker oppsikt med nyhet. Tennisstjernen ønsker å dele en mer intim side.

NY SATSING: For tennisspillern Nick Kyrgios. Foto: Kirsty Wigglesworth
NY SATSING: For tennisspillern Nick Kyrgios. Foto: Kirsty Wigglesworth

– Nå blir det mer galskap, skriver Kyrgios på Instagram.

Den australske tennisspilleren er kjent for sine mange utbrudd og kontroverser på banen. Casper Ruud har tidligere kalt Kyrgios «en idiot».

28-åringen har konkurrert helt i verdenstoppen, og tapte blant annet Wimbledon-finalen mot verdensener Novak Djokovic i 2022.

Nå blir Kyrgios den mest profilerte idrettsutøveren på den omdiskuterte plattformen OnlyFans, hvor brukere kan betale for å se eksklusivt innhold fra personer de følger.

– De revolusjonerer sosiale medier, det vil jeg være en del av. Utøvere kan ikke lenger bare stille opp på banen, vi er nødt til å vise oss på nettet også, sier Kyrgios i en pressemelding ifølge nyhetsbyrået Ap.

Plattformen har 18 års aldersgrense og tillater seksuelt innhold, noe nyhetsbyrået skriver han ikke skal legge ut, men Kyrgios ønsker å vise en mer intim side gratis.

Nyheten har fått tennisverden til å koke på sosiale medier.

– Jeg har snakket med mine fans i flere år, og jeg vet hva de ønsker å se. Det vil være tennisballer involvert, tips og triks, men de vil også få så en annen side av meg.

BYR PÅ SEG SELV: Nick Kyrgios. Foto: PAUL CHILDS
BYR PÅ SEG SELV: Nick Kyrgios. Foto: PAUL CHILDS

– Det blir gaming, tatoveringer, min intime side. Alt er på bordet og jeg tar med fansen på reisen, sier Kyrgios.

28-åringen skadet seg under Australian Open i januar og måtte operere kneet. Han har bare spilt én offisiell kamp i 2023, og ser ut til å ha fått bedre tid til andre ting.

– Jeg ønsker å lage, produsere, styre og eie innhold. Det er fremtiden, sier Kyrgios.