Stjernen kledde av seg og forsvant: – Hans karriere i klubben er over

Tittelforsvarer Tampa Bay Buccaneers var i trøbbel mot New York Jets søndag, men avgjorde på tampen. Det kom i skyggen av Antonio Browns farvel til laget.

KONTROVERSIELL STJERNE: Antonio Brown. Foto: Vincent Carchietta
KONTROVERSIELL STJERNE: Antonio Brown. Foto: Vincent Carchietta

Stjernemottakeren har vært en kontroversiell spiller gjennom mye av sin NFL-karriere, med flere utenomsportslige hendelser, men han hjalp Bucs til superbowltriumf forrige sesong etter at klubben ga ham en sjanse.

Denne sesongen ble 33-åringen utestengt for å ha forfalsket et vaksinepass, men han kom nylig tilbake på banen og så ut til å være i form foran sluttspillet.

I 3. periode søndag tok en tydelig opprørt Brown av seg drakten og kastet den på sidelinja. Han kastet også hansker og undertrøye opp på tribunen før han løp i garderoben med bar overkropp.

Det fikk både tv-kommentatorer og tilskuere til å måpe.

Ber ham søke hjelp

Jets ledet det meste av kampen, men Bucs vant 28-24 etter at quarterback Tom Brady i siste angrep førte laget 93 yards og avsluttet med en touchdownpasning til Cyril Grayson 15 sekunder før slutt. Etter kampen sa hovedtrener Bruce Arians at Brown er ferdig i klubben.

– Hans karriere i Tampa Bay er over, sa Arians. Hans avgjørelse om å benke Brown skal ha utløst spillerens sterke reaksjon.

– Det er en vanskelig situasjon. Vi ønsker alle at han skal søke hjelp. Vi er glad i ham, men dessverre vil han ikke lenger være del av laget vårt, sa Tom Brady.

LAGKOMPIS: Superstjernen Tom Brady. Foto: Vincent Carchietta
LAGKOMPIS: Superstjernen Tom Brady. Foto: Vincent Carchietta

Fire nye sluttspillbilletter

Bare seks av 14 sluttspilldeltakere var klare før søndagens kamper i nest siste runde, men Buffalo Bills, Cincinnati Bengals, New England Patriots og Tennessee Titans kvitterte alle ut sluttspillbillett.

Kansas City Chiefs og Miami Dolphins hadde vunnet henholdsvis åtte og sju kamper på rad, men begge tapte, for henholdsvis Bengals og Titans.

(©NTB)