Sterk Larvik-tropp venter Györ

Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad mønstret sesongens sterkeste tropp da Tertnes ble feid av banen tirsdag kveld. Det lover godt før mesterligafinalen mot ungarske Györ.

Forsvarsbautaen Tonje Larsen var tilbake i 40-20-seieren og er klar for to tøffe finalekamper. Et annet tilskudd var Nora Mørk, som gjorde comeback etter to års skademareritt.

I det hele tatt synes Ole Gustav Gjekstad at både prestasjonen i «generalprøven» og bredden i troppen ser meget lovende ut før Györ gjester Larvik i første finaleoppgjør søndag.

– Jeg har en bra følelse. Vi stilte den bredeste troppen vi har gjort denne sesongen. Det ser veldig lovende ut, sa Gjekstad til NTB tirsdag.

– Selv om man ikke kan sammenligne Tertnes og Györ, var det viktig for oss å få en gjennomkjøring. Alle var på banen og gjorde det bra, vi er på rett vei, fortsetter en optimistisk LHK-trener.

At sluttspillsemifinalen mot Tertnes nærmest er avgjort etter første kamp, er en stor fordel. Returmøtet spilles mellom Györ-kampene. Gjekstad forventer to tøffe kamper. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2