Spiller i Olsens nye klubb beskyldt for kampfiksing: – Han er like sjokkert som oss

Fotballklubben AaBs norske sportssjef Inge André Olsen sier at han og klubben vil ta vare på Jores Okore etter beskyldninger om kampfiksing.

SPORTSSJEF: Inge André Olsen har nå rollen i danske AaB. Her er han avbildet under tiden i Stabæk. Foto: Tor Erik Schrøder
SPORTSSJEF: Inge André Olsen har nå rollen i danske AaB. Her er han avbildet under tiden i Stabæk. Foto: Tor Erik Schrøder

Nordjyllands Politi opplyste tidligere i uken at en AaB-kamp er under etterforskning for mulig kampfiksing. Senere skrev flere danske medier at det dreier seg om en episode der Okore pådro seg et gult kort i kamp mot OB i fjor høst.

Olsen sier at saken er et sjokk for klubben.

– Vi hadde en prat med Jores da vi fikk vite om dette. Han var like overrasket og sjokkert som oss, sier den tidligere Stabæk-sportssjefen til dansk TV3.

Olsen sier at både AaB og Okore vil hjelpe politiet med å komme til bunns i saken, men sier at det også er viktig å ta vare på spilleren.

– Gutten har hatt noen tøffe dager. Mediene har vært etter ham, og det har ikke vært hyggelig for ham å se det som skrives. Nå har det sikkert spredt seg over hele Europa, sier Olsen.

– Vi prøver å være der for ham på det menneskelige plan.

Okore har overfor B.T. avvist at han har vært involvert i kampfiksing.

– Jeg er uskyldig. Jeg driver ikke med noen form for juks og ville aldri ha gjort noe slikt, sier han.

(©NTB)