Southampton-trio møter favorittklubben

Southampton-manager Nigel Adkins var Liverpool-spiller i junioralder. I helgen møter han favorittklubben på Anfield.

Southampton er på gang etter en traurig sesongstart. Bortekamp mot Liverpool er neste utfordring for «Saints». Det blir en spesiell kamp for Adkins, midtbanespilleren Morgan Schneiderlin og angriperen Rickie Lambert. De er nemlig alle Liverpool-fans.

– Dette bør handle om Southampton, ikke meg og Liverpool. Selv om jeg husker at jeg trente med Ray Clemence og reddet et straffespark fra Graeme Souness i en treningskamp. Jeg har også spilt five-a-side med Alan Hansen og Kenny Dalglish, sier Adkins foran møtet med favorittklubben.

Schneiderlin vokste opp i Nord-Frankrike. De fleste vennene valgte Manchester United.

– Jeg valgte Liverpool fordi jeg elsket Steven Gerrard som spiller. Jeg vil behandle ham som hvem som helst lørdag, men jeg skal teste meg mot ham. Han er en av de beste spillerne i verden, og det er slike du ønsker å møte i kamp etter kamp. Det er min oppgave å gjøre deres midtbane så ufarlig som mulig, sier Schneiderlin.

Spissen Lambert har til og med tatovert en liverbird på skulderen. Den er symbolet på Liverpool by og er også en del av Liverpool FCs logo. – Jeg har prøvd å ikke fokusere på det, men det har hele tiden ligget i bakhodet. Jeg ser virkelig fram til dette, sier Lambert. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2