Solskjær tror på Cornelius

Ole Gunnar Solskjær mener at det danske spisstalentet Andreas Cornelius vil blomstre tross en tung start i Cardiff.

Premier League-klubben slo sin egen overgangsrekord da den hentet 20-åringen fra FC København sist sommer. Men for Cornelius er det gått trått. En stor del av sesongen er blitt spolert av skader, og stadig har dansken til gode å starte en kamp for waliserne.

Kanskje kan han få en ny vår under sin nye norske manager Solskjær.

– Andreas har hatt en tøff tid med skader, og der er alltid en overgangsperiode med kultur og tempo. Jeg hadde en fremragende første halvsesong i Manchester United, men så ble jeg skadd, og i annen halvdel klarte jeg ikke å komme opp i Premier League-tempo, sier Solskjær ifølge Daily Star.

– Det er det samme med Andreas. Vi forsøker å få ham i gang og jobber med selvtilliten hans. Han har ikke hatt hellet med seg foran mål, så hver dag jobber vi med innlegg for å få ham klar. Han kommer til å etterlate et avtrykk i klubben, fortsetter nordmannen.

Det er hovedsakelig foran mål Cardiff har slitt denne sesongen. Solskjærs klubb ligger under nedrykksstreken i Premier League før lørdagens vanskelige bortekamp mot formsterke Manchester City. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2