Solskjær: – Flaks og uflaks ble avgjørende

Ole Gunnar Solskjær mener søndagens hjemmekamp mot Sandnes Ulf utviklet seg til en parodi. Molde kom likevel best ut av dramatiske sluttminutter og holder seg på toppen av eliteserietabellen.

Gjestene slått 3-2 på Aker stadion, i et målrikt og dramatisk oppgjør som mer minnet om en vannpolokamp enn en fotballkamp.

– Det var mange tilfeldigheter i denne kampen. Det kom to mål mot slutten som neppe ville skjedd om forholdene hadde vært bedre. Dette var ikke fotball. Det var flaks og uflaks som avgjorde. Det ble en parodi av en fotballkamp, sa Solskjær.

Molde-manageren mente Sandnes Ulf muligens fikk en liten fordel av å ha spilt to kamper på rad på klissvåte baneforhold.

– De hadde kanskje mer øving enn oss i å spille under slike forhold.

For Sandnes Ulf-kollega Asle Andersen ble det en ny frustrerende kamp. Det nedrykksplasserte rogalandslaget har nå blitt nødt til å spille to seriekamper på rad under håpløse spilleforhold. Etter 0-0 hjemme mot Odd på en omtrent like våt gressmatte i forrige serierunde, ba Sandnes Ulf om å få spille den kampen på nytt. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2