Solbakken har sagt nei til seks klubber

Ståle Solbakken er ønsket i flere land, men foreløpig har ikke den riktige jobben dukket opp for fotballtreneren, skriver Hamar Arbeiderblad.

– Det dreier seg om seks konkrete henvendelser, men det har ikke sagt «smash». Det er tilbud jeg ville vurdert tidligere, men ikke nå, sier 45-åringen til avisen.

Solbakken ble sparket av Wolverhampton på nyåret. Siden det skal han ha fått tilbud fra Belgia, Danmark, Hellas og Kypros. Den tidligere Köln- og FC København-sjefen vil ikke kommentere noen klubbnavn.

Ifølge HA er han én av tre kandidater som blir nevnt som mulige erstattere for Danmarks landslagssjef Morten Olsen. Solbakken synes ikke det er merkelig, men sier han ikke har gjort seg noen tanker om saken.

– Det får jeg ta stilling til hvis det skulle bli aktuelt. Danmark har en landslagstrener, og jeg har ikke brukt en kalori på å tenke på jobben, sier han.

For øyeblikket fungerer Solbakken som fotballekspert i TV 2. Han sier at han ønsker seg tilbake i en trenerjobb etter hvert, men at han da ønsker seg et prosjekt som går over lengre tid. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2