Skarlund/Spinnangr ferdig i Klagenfurt

Den norske sandvolleyballduoen Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr tapte begge kampene torsdag og drar hjem fra Grand Slam-turneringen i østerrikske Klagenfurt.

Uansett hvilket resultat det norske paret ville fått mot USA fredag, ville det væt over og ut i turneringen. Derfor valgte Skarlund/Spinnangr å trekke seg fra siste kamp for å forberede seg til OL.

Begge har slitt med skulderproblemer i forkant av turneringen, men fikk en god gjennomkjøring i Østerrike.

Torsdag kveld ble det 0-2-tap (11-21, 19-21) for brasilianske Benjamin/Bruno. Tidligere på dagen tapte Skarlund/Spinnangr for landsmennene Iver Horrem og Geir Eithun.

Horrem/Eithun kom med i hovedturneringen i Klagenfurt etter kvalifisering, og 2-0-resultatet var derfor svært overraskende. Det ble 21-18 i det første settet, mens andresettet endte 21-15. Kampen var over på 40 minutter.

Skarlund og Spinnangr hadde ikke som mål å slåss veldig for resultatene i Klagenfurt, den siste verdensserieturneringen før OL. For de norske OL-deltakerne er det finpussen til London-turneringen som er viktigst. Derfor tok de ikke nederlaget torsdag så veldig alvorlig. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2