Skadetrøbbel for Zlatan og PSG

Paris Saint-Germain må trolig klare seg uten Zlatan Ibrahimovic og Javier Pastore når klubben skal forsøke å overta tabelltoppen i Ligue 1 lørdag.

Fra før må Laurent Blanc unnvære suspenderte Thiago Motta og Marco Verratti. Særlig sentralt på midtbanen har treneren en utfordring. Fredag kom beskjeden om at Pastore ikke blir klar til lørdagens hjemmekamp mot Bastia.

Stjernespissen Zlatan sliter med en kneskade og var ikke med da Sverige tapte 3-5 for Tyskland i VM-kvalifiseringen tirsdag. Lørdag kan han måtte sitte på tribunen igjen.

– Jeg håper så klart at jeg kan spille, men jeg må være forsiktig. Det kommer mange kamper. Jeg kjente meg ganske bra på trening tidligere i dag (fredag), men er ikke 100 prosent, skriver han på sin nye app Zlatan Unplugged.

Lårskadde Pastore har ikke spilt for PSG siden 25. september. Samtidig er midtstopper Thiago Silva ute med en langtidsskade. Trolig vil Blanc satse på unggutten Adrien Rabiot eller flytte høyreback Gregory van der Wiel opp på midtbanen lørdag.

Etter ni serierunder ligger PSG og Monaco likt med 21 poeng på tabelltoppen. Fire poeng bak følger Lille og Marseille. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2