Skademareritt for OL-jentene

OL-gulljentenes retur i manesjen kostet mer enn den smakte. Playmaker Kristine Lunde-Borgersen (32) er trolig ute av Golden League-turneringen med et stygt overtråkk mot Russland fredag.

Dermed startet oppkjøringen til ny gulljakt i håndball-EM i desember med et stort minus i margen. OL-, VM- og EM-vinner Lunde-Borgersen vred seg i smerter etter at hun tråkket over snaut 24 minutter ut i kampen, som endte uavgjort 25-25.

Veteranen forsøkte å rette opp sin egen offensive feil da det gikk galt. Den ene foten sviktet under Våg-spilleren, som ble liggende på banen i flere minutter for behandling.

Omsider ble hun hjulpet ut i garderoben for undersøkelser av lege og fysioterapeut etter at ankelskaden var iset ned.

Tapet av Lunde-Borgersen kommer høyst ubeleilig ettersom de norske håndballjentene startet firenasjonersturneringen i Danmark med kun fem OL-vinnere i troppen.

– Hun fikk et kraftig overtråkk, hadde veldig vondt og fikk smertestillende medikamenter. Overtråkk gjør ofte svært vondt med en gang, og det så dramatisk ut, men vi må se an utviklingen i morgen for å vurdere hvor alvorlig skaden er. Den trenger ikke å være veldig alvorlig, men det er for tidlig å si noe om, sa landslagslege Anne Froholdt til TV 2. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2