Skadefri Sejersted satser mot Sölden

Lotte Smiseth Sejersted er så å si frisk etter tommelbruddet. Friskusen satser knallhardt mot sesongåpningen i Sölden 27. oktober.

– Det går veldig fint med fingeren. På fredag skal jeg til en sjekk i Zürich, så i neste uke regner jeg med at jeg er 100 prosent klar igjen, sier Lotte Smiseth Sejersted til NTB.

Hun forteller at skaden ikke har satt henne mye tilbake, og i en overgangsperiode kommer hun til å kjøre med en skinne i skihansken for sikkerhets skyld.

– Jeg har hele tiden sett positivt på dette, for da jeg var uheldig og brakk fingeren fikk jeg 14 dagers barmarkstrening i stedet. Det hadde jeg godt av. Skaden og perioden med barmark gikk heller ikke ut over skikjøringen min, for jeg var mer enn nok på ski i sommer og før jeg pådro meg fingerbruddet i høst, sier hun.

Sejersted sier hun har mistet veldig lite skidager både før og etter skaden.

– Når jeg først kommer til Sveits nå, kommer jeg til å bli der noen dager for å trene. Etter hvert er det også meningen at jeg skal til Pitztal og kanskje Sölden for å trene på ski, og om vel 14 dager er planen å stille i sesongåpningen i storslalåm, forteller jenta som er nestor på det kvinnelige verdenscuplaget i alpint til NTB. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2