Sjeldent United og Liverpool samarbeid

De amerikanske eierne til Liverpool og Manchester United har dannet en pakt. De vil nekte å selge stjernespillerne sine til rivaler nede i London.

I hele sommer har Luis Suárez ivret for en overgang fra Liverpool til Arsenal, mens Wayne Rooney vil bytte ut Manchester United til fordel for Chelsea. Nå har Liverpools eier John W. Henry og Manchester Uniteds Glazer-familie bestemt seg for å stå sammen mot budene fra rivalene.

Eierne kjenner hverandre godt fra amerikansk lagidrett. Duoen skal ha vært jevnlig i kontakt under sommerens overgangsdramaer, skriver Daily Mail.

De er blitt enig om å stå knallhardt imot tilnærmelsene sørfra. Liverpool har uttalt at de ikke vil selge til Arsenal uansett pris, mens Rooney kan glemme en overgang til Stamford Bridge.

De amerikanske eierne skal irritere seg over spillernes makt i europeisk fotball. Tottenham-formann Daniel Levy blir sett på som en alliert. For to år siden gjorde Levy alt for å unngå at Luka Modric gikk til Chelsea. I sommer har «Spurs» fått rekordbud på Gareth Bale fra Real Madrid, men uten at en overgang for den misfornøyde waliseren er gått i boks.

Ifølge Daily Mail vil Liverpool kun selge Suárez ut av England, mens Rooneys eneste utvei fra Old Trafford heter Paris Saint-Germain eller Monaco. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2