Sergio Ramos matchvinner mot Barcelona

Sergio Ramos headet inn 2-1 åtte minutter før slutt og sørget med det for at Real Madrid tok sin annen seier mot Barcelona på fire dager.

Tirsdag storspilte Real Madrid da Barcelona ble slått i semifinalen i den spanske cupen. Lørdag møttes rivalene til oppgjør i serien, hvor Barcelona allerede sitter i førersetet og vel så det.

Med dette i bakhodet, og samtidig med et kommende oppgjør mot Manchester United i mesterligaen, valgte José Mourinho å sette blant andre Cristiano Ronaldo, Mesut Özil og Fábio Coentrão på innbytterbenken til møtet med Barcelona.

Karim Benzema var derimot på banen og brukte bare seks minutter på å sende hvittrøyene i ledelsen. Den alltid så målhungrige Lionel Messi svarte kjapt og utlignet med et skudd plassert mellom beina på Sergio Ramos etter bare et drøyt kvarter.

Begge lag fikk sine sjanser utover i kampen, men ingen maktet å avgjøre før Ramos steg til værs på et utoverskrudd hjørnespark i det 82. spilleminutt. Ballen suste inn i lengste hjørne bak Victor Valdés.

– Vi kom her med intensjoner om å vinne kampen, men det ble vanskelig. Uansett er jeg fornøyd med hvordan vi fremsto. Alle kjempet hardt helt til slutt, sa Barcelona-trener Jordi Roura. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2