FRYKTINNGYTENDE: Målmonsteret Erling Braut Haaland har skremt vettet av forsvarsspillerne denne høsten. Foto: THILO SCHMUELGEN
FRYKTINNGYTENDE: Målmonsteret Erling Braut Haaland har skremt vettet av forsvarsspillerne denne høsten. Foto: THILO SCHMUELGEN

Se stjernenes Halloween-bilder

Erling Braut Haaland og resten av verdenseliten slipper seg løs på årets skumleste dag

Erling Braut Haaland har blitt kalt for en «robot» etter å ha bøttet inn mål for Manchester City denne sesongen, og i anledning Halloween spiller jærbuen videre på myten med dette innlegget på Instagram.

I tillegg til å være utkledd som en robot har 22-åringen også fått med seg den verdensberømte lasagnen i innlegget.

Manchester City-spissen gir seg ikke der, sent mandag kveld kom jærbuen med sitt andre antrekk:

Erling Braut Haaland tilbrakte Halloween som en Viking Foto: Instagram/@erling.haaland
Erling Braut Haaland tilbrakte Halloween som en Viking Foto: Instagram/@erling.haaland

Og det er ikke bare Haaland som har lagt inn en ekstra innsats på Halloween. I Frankrike har PSG-stjernene Sergio Ramos og Neymar investert heftig i årets kostymer.

Stjernegalleriet til Manchester City leverer ikke bare varene på banen, men også utenfor.

Tidligere Manchester United-spiller Patrice Evra har gått enda lengre, og har for anledningen døpt seg selv «Patman» på Twitter.

Men franksmannen er ikke den eneste som har valgt seg ut på Batman til årets feiring, og i konkurransen om hvem som har det beste kostymet får Evra tøff konkurranse av Boston Celtics-spiller Grant Williams.

23-åringen ankom Celtics møte med Washington Wizards i full utkledning, og valgte å ta på seg kostymet igjen i intervjuet etter kamp.

I USA står Halloween-tradisjonen sterkt og noen velger å være ekstra kreative. Indianapolis Colts-spiller Isaiah Rodgers fikk laget disse skoene før helgens kamp mot Washington Commanders.

Turneren Simone Biles, som har syv OL-medaljer på merittlisten, feirer med forloveden Jonathan Owens, som til daglig spiller i NFL for Houston Texans.

Den amerikanske tennis-stjerna Coco Gauff har virkelig slått på stortromma, og varter opp med to forskjellige kostymer.