Sandnes-seier i kvalifiseringsstriden

Sandnes Ulf benyttet sjansen og trådte bort fra kvalifiseringsplass i eliteserien fotball etter 3-1-seier mot bunnrival Sogndal søndag.

Etter å ha åpnet best på bortebane og Ricardo Santos sendte gjestene i ledelsen 19 minutter ut i kampen, la laget seg bakpå og slapp Sandnes Ulf inn i kampen igjen. Den sjansen benyttet hjemmespillerne til fulle og presset på hardt.

Iveren betalte seg ti minutter senere. Christian Gytkjær ekspederte et innøvd frisparktrekk til utligning.

Kort tid etterpå skal samme mann ha blitt snytt for scoring nummer to da dommer Brage Sandmoen ikke fikk med seg at ballen var over mållinjen.

Bare fem minutter av annen omgang var spilt da Steinthór Thorsteinssons scoring, også den på en innøvd frisparkvariant, snudde kampen til fordel for Sandnes Ulf.

Ytterligere 18 minutter senere fastsatte Fredrik Torsteinbø sluttresultatet til 3-1, og Sandnes Ulf klatret forbi Sogndal på tabellen og bort fra kvalifiseringsplassen. (©NTB)