Rosseli Olsen forlenger med Frölunda

Den svenske SHL-klubben Frölunda har skrevet under en ny kontrakt med den norske landslagsspilleren Mats Rosseli Olsen (22).

Den nye avtalen gjelder ut sesongen 2016. Rosseli Olsen kom til klubben for to sesonger siden fra Vålerenga. Han er også en het kandidat til den norske ishockeytroppen i OL.

– Dette føles veldig bra, og jeg er kjempefornøyd med to nye år i Göteborg. Vi er på vei mot noe stort, og det vil jeg gjerne være med å bidra til, sier 22-åringen.

– Jeg trives bra og kjenner at jeg vokser mer og mer inn i laget som spiller, sier Rosseli Olsen, som i løpet av 23 kamper har scoret tre mål og har tre målgivende pasninger.

Mats Rosseli Olsens fart og Mathis Olimbs spilleforståelse har virkelig bidratt til at Frölunda holder annenplassen i SHL bak Skellefteå. Olimb er beste poengplukker i laget med ett mål og 18 målgivende pasninger.

– Det norske hurtigtoget Rosseli Olsen er urtypen for vår spilleide som bygger på mye fart. Han er kanskje en av de raskeste spillerne i hele SHL, sier Frölunda-treneren Roger Rönnberg om sin norske spillere. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2