Ronaldo dempet målfeiringen

Cristiano Ronaldo scoret et viktig mål for Real Madrid i mesterligaduellen mot Manchester United, men portugiseren dempet feiringen av scoringen mot sine gamle klubb.

Etter en halvtimes spill utlignet Ronaldo for vertene med en strålende heading fra cirka elleve meters hold. Av respekt for sin tidligere klubb var han forsiktig med å feire scoringen.

Ronaldo spilte seks sesonger i United før han gikk til Real Madrid. I United utviklet han seg til å bli en av verdens beste fotballspillere, og 28-åringen er takknemlig for tiden han hadde hos Alex Ferguson og co.

– Det er et sted jeg har spilt i seks år, og som alle vet har jeg mye følelser for klubben, sa Ronaldo etter kampen.

Scoringen sikret 1-1 for Real Madrid. Dermed går det mot et spennende returoppgjør på Old Trafford om tre uker. Ronaldo mener Real burde ha avgjort kampen og skaffet seg en fordel til returmøtet.

– United er veldig sterke i forsvar, og de skapte noen problemer for oss. Men med sjansene vi hadde, burde vi ha scoret flere mål. Det er helt åpent foran kampen på Old Trafford. Jeg tror vi kan score der og gå videre, sa Real-stjernen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2