Robinho styrket VM-sjansene sine

Robinho headet inn vinnermålet da Brasil slo Chile 2-1 i Toronto natt til onsdag.

Robinho har stått utenfor Brasils landslag i to år, men gjorde comeback i 5-0-seieren mot Honduras i helgen.

Milan-spissen scoret sitt niende mål mot Chile. Dermed har Robinho scoret ett mål mer mot Chile enn legenden Pelé.

– Jeg lykkes alltid mot Chile. Jeg visste ikke at jeg hadde rekorden før nå. Det som er viktig, er at vi spilte bra, påpekte Robinho.

Han kan ha spilt seg inn i Brasils VM-tropp. Luis Felipe Scolaris mannskap skal spille en siste treningskamp før VM på hjemmebane mot Sør-Afrika i Johannesburg i mars.

Chelsea-spilleren Oscar sto for målgivende pasning da Hulk ga Brasil ledelsen med et mektig skudd etter 14 minutter. Etter 70 minutter utlignet Eduardo Vargas fortjent for Chile med et langskudd. Robinho ble matchvinner med et hodestøt 12 minutter før full tid. (©NTB)