Reina skadd igjen da Napoli avga poeng

Napoli-keeper Pepe Reina måtte igjen ut med skade, og laget avga nye poeng med 1-1 mot Cagliari på Sardinia lørdag.

Laget håpet å ta innpå serietoer Roma og lederlaget Juventus, som begge spiller søndag. I stedet fikk Napoli problemer mot et Cagliari-lag som har tapt hjemme bare en gang denne sesongen.

Nene ga hjemmelaget en tidlig ledelse, men Gonzalo Higuaín utlignet på straffespark etter at Goran Pandev ble hindret i feltet. Argentineren scoret sitt niende seriemål for sesongen.

Reina, som var tilbake etter skade, men rett før pause haltet han ut med en ny muskelskade. Rafael Cabral overtok mellom stengene.

Napoli var nærmest seieren i annen omgang. José Callejon sendte et volleyskudd i nettet, men målet ble annullert fordi Pandev så vidt var i offside.

Napoli er to poeng bak Roma, som fortsatt er ubeseiret, og sju bak Juventus. Roma møter Catania søndag, mens Juventus gjester Atalanta. (©NTB)