Presset Solbakken håper motgangen snur

Presset øker på Wolverhampton-manager Ståle Solbakken etter et nytt tap mandag.

I mandagens hjemmekamp endte det med 0-1-tap for Millwall. Tidligere Wolves-spiss Andy Keogh ble matchvinner for gjestene fra London med sin scoring tolv minutter før full tid.

Wolves står uten seier på de ni siste seriekampene og har rast på tabellen i den engelske mesterskapsserien. Skal Solbakkens mannskap henge med i opprykkskampen, må laget komme tilbake på seierssporet. På spørsmål om han frykter for sin egen framtid i klubben, svarte nordmannen:

– Jeg tror ikke det er lurt å tenke i den retningen. Jeg er hentet hit for å skape suksess på lang sikt, og på kort sikt og i øyeblikket har vi ikke det. Når du har åtte eller ni kamper uten seier, handler alt om neste kamp, og tankene mine bør ikke være på noe annet enn det, sa Solbakken, ifølge klubbens nettsted.

– Jeg forstår at disse spørsmålene blir stilt, men jeg startet pressekonferansen med å si at det er en mann som har det største ansvaret, og jeg vil ikke gjemme meg fra det. Selvfølgelig er jeg bekymret over situasjonen, for vi vinner ikke kamper, og det er managerens jobb å sørge for at vi gjør det. Jeg er mannen som må få selvtilliten tilbake i laget, og jeg har tro på at jeg kan snu dette og er den rette mannen, forklarte Wolves-manageren.

Mens Solbakken syntes første omgang var godkjent av Wolverhampton-spillerne, var han misfornøyd med det de presterte etter hvilen. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2