Poyet krever full kontroll på overganger

Gus Poyet truer med å gi seg som manager i Sunderland dersom klubben henter spillere mot hans vilje.

Poyet er klubbens tredje manager denne sesongen. Klubben har fått en stri sesongstart. Nå sier Poyet at han samarbeider fint med fotballdirektør Roberto De Fanti og sjefspeider Valentino Angeloni, så fremt han selv har det avgjørende ordet når januarvinduet åpnes.

– Vi snakket forleden om fire spillere vi vurderer. Jeg plukket to. Så enkelt er det. En av de to andre (valgt av De Fanti) var et åpenbart nei. Dersom den spilleren kommer, blir ikke jeg værende. Det må være de rette spillerne for meg. Om ikke, vil jeg aldri godta det, sier Poyet.

Paolo Di Canio startet sesongen som manager, men fikk sparken etter en svak start. Italieneren hevder han ikke hadde fått bestemme over noen av de 14 spillerne De Fanti hentet til klubben i hans managertid. Senere var Kevin Ball vikarmanager inntil Poyet ble hentet inn.

– De får komme med sine spillere, men det er jeg som må velge. Så må vi se om spillerne er tilgjengelige og om det lar seg ordne økonomisk. Jeg er sikker på at det blir gjort på den riktige måten, i fornuftens navn. Alle har et ansvar, sier Poyet. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2