Pangstart for Bayern og City

Bayern München akter ikke å gi fra seg mesterligakronen med det første. CSKA Moskva ble utklasset 3-0 i første gruppekamp.

Like god start i samme gruppe fikk Manchester City, som håper at dette blir sesongen hvor klubben omsider skal få det til i mesterligaen. Viktoria Plzen ble slått 3-0 i Tsjekkia.

Det har stormet i München de siste dagene, etter at sportssjef Matthias Sammer anklaget stjernene for å spille uten lidenskap. Tirsdag hadde 68.000 tilskuere ingenting å klage på.

115 dager etter mesterligatriumfen på Wembley sørget David Alaba for en pangstart på gruppespillet med sin frisparkscoring i det 4. minutt. Bayern kjørte over CSKA og skapte sjanser i fleng, men greide ikke å doble ledelsen før Mario Mandzukic nikket inn 2-0 i slutten av første omgang.

TV-reprisene viste at tre Bayern-spillere var offside, men målet ble godkjent.

Bayern brøt 70-prosentgrensen i ballbesittelse i første omgang. Dominansen fortsatte i annen omgang, og Alaba vippet ballen over gjesteforsvaret slik at Arjen Robben kunne fastsette resultatet. (©NTB)