KLINTE TIL: Rickie Fowler feiret seieren i Players Championship med kjæresten Alexis Randoc. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP
KLINTE TIL: Rickie Fowler feiret seieren i Players Championship med kjæresten Alexis Randoc. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP

«Overvurderte» Fowler klinte til og vant storturnering

Rickie Fowler fikk et saftig kyss av kjæresten etter et nervepirrende omspill.

Samme uke som han ble kåret til den mest overvurderte golfspilleren på PGA-touren, leverte Rickie Fowler (26) en utrolig avslutning og vant storturneringen Players Championship.

I en anonym avstemning gjort av amerikanske ESPN, ble Fowler stemt fram til den mest overvurderte spilleren av sine medspillere på PGA-touren. Hans utadvendte vesen og fargerike stil har gjort ham til en svært populær spiller, men fram til søndag sto han kun bokført med én seier. Og den kom helt tilbake i 2012.

TIL TOPPS: Rickie Fowler vant omspillet i Players Championship.   Sam Greenwood/Getty Images/AFP
TIL TOPPS: Rickie Fowler vant omspillet i Players Championship. Sam Greenwood/Getty Images/AFP

På den utfordrende banen TPC Sawgrass i Florida viste imidlertid 26-åringen at han kan spille god golf. Amerikaneren gikk de siste seks hullene seks slag under par for å sikre omspill. En utrolig rekke med birdie, par, birdie, eagle, birdie og birdie gjorde at han tok igjen, og gikk forbi, ledende Sergio Garcia fra Spania.

Garcia tok seg imidlertid sammen og satte en 15-metersputt på det 17. hullet for å sikre omspill. Der fikk de også med seg nummer 123 i verden, Kevin Kisner fra USA.

I omspillet ble hull 16 til 18 spilt på nytt. Fowler og Kisner fikk birdie på det 17. hullet og gikk ett slag under par, mens Garcia sa takk og farvel etter tre strake par.

Dermed skulle det hele avgjøres på legendariske hull 17. Et hull som ikke er mye over 100 meter, men hvor greenen ligger på en øy. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2