Ønskereprise for frisk Moa?

Mohammed Abdellaoue husker ikke så mye mer fra forrige landskamp mot Tsjekkia enn resultatet, men tsjekkerne husker nok ham.

– Det ble 3-0, gjorde det ikke? Det ville vært fint å få til noe sånt igjen, sa Moa til NTB da han tirsdag var tilbake på treningsfeltet etter sykdomsproblemer.

– Det var ikke store greiene. Jeg var litt småuggen noen dager, men jeg var tilgjengelig for Stuttgart i helgen, og det var ikke på grunn av det jeg ikke spilte.

Moa er en av ni spillere i den norske troppen som var på banen da tsjekkerne ble overkjørt og slått i august 2011. Han scoret selv to av de tre målene Petr Cech slapp inn på Ullevaal. Med Drillo på trenerbenken vant Norge den kampen med spill av den typen Per-Mathias Høgmo håper å få til med landslaget, og med vakre scoringer.

– Jeg husker ikke helt hvordan den kampen var, men vi prøver å spille fin og underholdende fotball, sa Moa, som kan ha god bruk for en opptur. Siden jul har han fått godt med spilletid i Stuttgart, men laget taper og taper.

– Det er tungt for laget, og vi må komme oss ut av det. Vi er et godt lag, men vi har seks-sju tap på rad, og det gjør noe med gruppa, sa 28-åringen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2