Tufte: – Blir dum av å drive kun med idrett

Olaf Tufte mener det er vikitg å sysselsette seg med andre ting enn kun idrett. Det er ikke slik Andreas Thorkildsen tenker.

VIKTIG Å GJØRE NOE ANNET: Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap.  (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)
VIKTIG Å GJØRE NOE ANNET: Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap. (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)
Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap.
Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap.
Andreas Thorkildsen ønsker kun å fokusere på idretten. Han sier det ikke er tid til andre ting ved siden av.  (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Andreas Thorkildsen ønsker kun å fokusere på idretten. Han sier det ikke er tid til andre ting ved siden av. (Foto: KAI PFAFFENBACH/Reuters)
Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap.  (Foto: Stihl/)
Olaf Tufte mener det er viktig å drive med andre ting enn kun idrett. Selv er han bonde når han ikke deltar i mesterskap. (Foto: Stihl/)
London (TV 2 Sporten): Olaf Tufte og Andreas Thorkildsen har begge to gullmedaljer fra tidligere OL. Tufte er bonde ved siden av, Thorkildsen fokuserer kunn på treningen. Nå snakker de ut om livet ved siden av idretten. Der har de to ulike oppfatninger om hva som er best for å prestere i et mesterskap. - Blir dum av å bare drive med idrett Olaf Tufte mener det er viktig å sysselsette seg med andre

Mer innhold fra TV 2