medaljevinnere
medaljevinnere
BRONSEMEDALJE: Alexander Kristoff sørget for Norges første medalje da han tok bronse i landeveisrittet.  (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)
BRONSEMEDALJE: Alexander Kristoff sørget for Norges første medalje da han tok bronse i landeveisrittet. (Foto: STEFANO RELLANDINI/Reuters)
SØLVMEDALJE: Bartosz Piasecki kjempet seg tappert til finalen i fekting. Det endte med tap, men nordmannen ga det norske folk spenning til siste slutt.  (Foto: ALBERTO PIZZOLI/Afp)
SØLVMEDALJE: Bartosz Piasecki kjempet seg tappert til finalen i fekting. Det endte med tap, men nordmannen ga det norske folk spenning til siste slutt. (Foto: ALBERTO PIZZOLI/Afp)
GULLMEDALJE: Eirik Verås Larsen tok Norges første gull i OL. Padleren viste muskler i finaleheatet og vant over kanaderen Adam van Koeverden.  (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)
GULLMEDALJE: Eirik Verås Larsen tok Norges første gull i OL. Padleren viste muskler i finaleheatet og vant over kanaderen Adam van Koeverden. (Foto: Junge, Heiko/NTB scanpix)
GULLMEDALJE: De norske håndballjentene var favoritter før årets sommerleker. De måtte derimot kjempe hardt for en plass i finalen, men klarte til slutt å forsvare OL gullet fra Beijing.  (Foto: CATHAL MCNAUGHTON/Reuters)
GULLMEDALJE: De norske håndballjentene var favoritter før årets sommerleker. De måtte derimot kjempe hardt for en plass i finalen, men klarte til slutt å forsvare OL gullet fra Beijing. (Foto: CATHAL MCNAUGHTON/Reuters)

Dette er de norske medaljevinnerne fra London OL 2012

OL i London 2012 er over. Dette er medaljene som ble hjem til Norge.

Årets OL er over, og det ble ikke like mange medaljer som kanskje var forventet. For fire år siden, i Beijing, fikk Norge med seg tre gull, fem sølv og en bronsemedalje. Fra London drar de hjem med mindre metall i bagasjen. I år ble det to gull, ett sølv og en bronsemedalje. Man må tilbake til OL i Los Angeles i 1984 for å finne en svakere innsats. Da ble det ett gull til maratonløperen Grete Waitz, ett sølv til syklisten Dag Otto Lauritzen og en
Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2