Nytt Thoresen-poeng i KHL

Patrick Thoresen bidro med en assist da SKA St. Petersburg slo Dinamo Moskva i russisk ishockey fredag.

Nordmannen var tredje sist på pucken da Petr Prucha fastsatte resultatet til 3-1 i siste periode. Seieren var SKAs femte strake i KHL.

Laget gikk inn i siste periode med 2-0-ledelse etter scoringer av Viktor Tikhonov og Kevin Dallman. Jurij Babenko reduserte for gjestene.

Patrick Thoresen, tidenes mestscorende utlending i KHL, har leverte 48 målpoeng på 49 kamper for SKA St. Petersburg i årets sesong.

Mats Zuccarello Aasen fikk 18.24 minutter på isen da Metallurg Magnitogorsk tapte 2-5 borte for Severstal Tsjerepovets.

Severstal kom klart best i gang og ledet 3-0 allerede etter første periode. Zuccarello hadde fire skudd på mål uten å lykkes. (©NTB)