INGEN FINALEN: Lisa Naalsund og resten av de norske jentene måtte gi tapt for Spania i semifinalen i EM fotball jenter torsdag.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
INGEN FINALEN: Lisa Naalsund og resten av de norske jentene måtte gi tapt for Spania i semifinalen i EM fotball jenter torsdag. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Norges J19-lag ute av EM

Det norske J19-lagets EM-eventyr er over etter 0-2-tap for Spania i semifinalen. María Caldentey ble matchvinner etter 71 minutter.

Jessheim (TV 2): Det andre målet ble scoret av Marta Turmo fire minutter på overtid.

Norges lag skapte svært lite, og Spanias seier var vel fortjent.

Dermed er Norges EM over for denne gang. Spania kan begynne å tenke på søndagens finale.

– Vi er ekstremt skuffet. Jeg synes det meste manglet med oss. Vi var stillestående også synes jeg aldri vi fikk opp et pasningsspill som gjorde at vi skapte sjanser. Også var vi tamme i duellspillet. Spania vant fortjent, sier trener Jarl Torske til TV 2.

– Det er mange som er lei seg, folk griner i garderoben. Dette er ganske bittert. Vi ville virkelig til finalen. Vi er et godt lag og skulle klart dette, men det gikk dessverre ikke, sier kaptein Vile Bøe Risa.

Keeper Cecilie Fiskerstrand var langt nede etter at drømmen om finale på Ullevaal ble knust:

- Ååå. Dette går ikke an å beskrive. Vi har har hatt finalen som målsetting i et år nå, å miste det rett foran nesen er veldig bittert og skuffende, sier Fiskerstrand.

Mer innhold fra TV 2