Norge på 2.-plass i Willingen

Til tross for et flott avslutningshopp på 140 meter av Anders Jacobsen måtte Norge ta til takke med 2.-plass under lagkonkurransen i verdenscupen i hopp lørdag.

Det norske laget, bestående av Rune Velta, Tom Hilde, Anders Bardal og Jacobsen gjorde grovarbeidet i den første omgangen og sørget for at det så svært lyst ut med tanke på en pallplassering. Slovenia var klart best, mens Tyskland bare lå 6,4 poeng bak Norge.

Den gode hoppingen fra de norske gutta fortsatte i annen omgang, men Slovenia var det lite å gjøre med. Jurij Tepes, Jaka Hvala, Peter Prevc og til slutt Robert Kranjec gjorde jobben på solid vis, noe som til slutt sørget for at det skilte 17,9 poeng ned til Norge.

– Vi er veldig godt fornøyd. Dette viser at vi har løftet oss mye siden forrige lagkonkurranse. Vi har også absolutt mulighet til å ta igjen de som var foran oss i dag, sa sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB etter rennet.

Det samme mente Tom Hilde under pressekonferansen.

– Vi er ganske fornøyd med dette. Vi ble bare nummer sju i Zakopane. I dag gjorde vi en god jobb og viste at vi er bedre enn det. Laget er sterkt for tiden. Det er én for alle og alle for én, sa Hilde. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2