Ni strake for Juventus

Juventus fortsatte storspillet og banket Atalanta 4-1 på bortebane søndag. Det var tittelforsvarerens niende seier på rad i serie A.

Torino-klubben har vist mestertakter siden 2-4-kollapsen mot Fiorentina i oktober. Siden den gang har Antonio Contes menn var ustoppelige i serien.

Det eneste som irriterte Juventus søndag, var at den imponerende rekken uten å slippe inn mål stoppet på åtte kamper da Maximiliano Moralez gjorde 1-1 etter et kvarters spill.

Carlos Tévez hadde sju minutter tidligere sendt Juventus i en tidlig ledelse. Resultatet holdt seg til pause, men i annen omgang justere bortelaget seg og så seg aldri tilbake. Juventus vant til slutt komfortabelt etter mål fra Paul Pogba, Fernando Llorente og Arturo Vidal.

– Det var en vanskelig kamp, men vi klarte å spille slik vi ønsket. Atalanta er et sterkt hjemmelag, så vi er fornøyd med å vinne her, sa Llorente.

Seieren sørget for at Juventus opprettholdt en fem poengs luke ned til Roma, som fortsatt er ubeseiret etter 17 seriekamper. Hovedstadslaget valset søndag over Catania i 4-0-seieren på eget gress. Mehdi Benatia scoret to av målene. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2