NHL-optimismen knust

Dialogen var bedre, men partene i NHL-konflikten kommer ikke til enighet. Optimismen er borte etter torsdagens forhandlinger.

NHL-eierne har avslått tilbudet fra spillerforeningen. Det er uklart når partene skal snakke sammen igjen. Foreløpig er 422 kamper avlyst som følge av lockouten i den nordamerikanske ishockeyserien.

– Dessverre har vi ikke klart å komme til enighet på et par kritiske punkter som vi føler er viktige både på kort og lang sikt, sier Winnipeg Jets-formann Mark Chipman.

– Selv om jeg føler at det er noen av spillerne som forstår vårt syn på ting, er det åpenbart mange andre som ikke gjør det. Jeg er svært skuffet over at vi ikke klarte å løse denne ekstremt uheldige situasjonen. Jeg ønsker å gi en beklagelse til våre fans og sponsorer for at vi skuffer dem, fortsetter Chipman.

Eierne og spillerne makter ikke å bli enig om ny kollektivavtale. Nå står hele sesongen i fare for å bli avlyst. Forrige uke forsøke føderale meklere å løse konflikten, men uten hell.

Spillerforeningens leder Don Fehr trodde først at konflikten ville bli løst etter spillernes seneste forslag til ny avtale. Så kom kontrabeskjeden. – Det ser ikke ut til at en løsning er nært forestående, sier Fehr. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2