Neymar: – Jeg ikke metroseksuell

Barcelonas nye brasilianske stjerne, Neymar, er kraftig kritisert for å for å være forfengelig. Nå avviser 21-åringen kritikken.

Han har ennå ikke spilt et eneste minutt med fotball i et europeisk lag, men det er allerede skrevet flere spaltemeter om vidunderbarnet fra Santos i flere år allerede.

Det er fortsatt usikkert om Neymar blir med til Oslo når Barcelona skal spille mot 100-årsjubilanten Vålerenga på Ullevaal kommende lørdag.

Den sviende kritikken mot den brasilianske stjernen, som kostet Barcelona rundt 430 millioner kroner, fortsetter. Først og fremst på grunn av hans evne til å filme på fotballbanen, og til dels hvordan han framstiller seg selv som en ekstravagant stjerne med bilder av seg selv på forskjellige sosiale medier, skriver Aftonbladet.

– Ja det stemmer at jeg liker å handle klær, kjøpe fine parfymer og hårprodukter. Jeg barberer også leggene mine, men jeg ser ikke på meg selv som metroseksuell*. Det er slik som Beckham driver med, sa Neymar til avisen Surface.

– Jeg kan være ganske pretensiøs, men det ser jeg ikke på som noe stort problem, sa Neymar som heller ikke ser på seg selv som en juksemaker som filmer til seg frispark og straffer. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2