Nedturen fortsetter for Capitals

Washington Capitals sliter tungt i NHL-starten. Hovedstadslaget gikk på et nytt tap torsdag.

Seks av de sju siste kampene er endt med tap for Alex Ovetsjkins lag. Capitals ligger sist i Eastern Conference og har sammen med Calgary Flames færrest poeng (3) i ligaen.

I torsdagens kamp vant Toronto Maple Leafs 3-2. Det så lenge bra ut for Capitals. Superstjernen Ovetsjkin scoret sitt første mål for sesongen, og gjestene ledet 2-1 etter to perioder.

Men canadierne snudde kampen i løpet av to minutter i siste periode. Nikolai Kulemin utlignet for Maple Leafs, mens Matt Frattin satte inn 3-2.

Tittelforsvarer Los Angeles Kings måtte gi tapt 1-2 etter straffer hjemme mot Nashville Predators, som stoppet tapsrekken sin på tre kamper.

San Jose Sharks er ligaens eneste ubeseirede lag. California-laget vant 3-2 etter straffer mot Edmonton Oilers torsdag. (©NTB)