Nadal lot seg ikke skremme

Tennisstjernen Rafael Nadal måtte tåle et tidlig skremmeskudd fra Thomaz Bellucci, men tok seg greit videre fra Wimbledon-turneringens første runde.

I starten av mandagens kamp lignet ikke spanjolen seg selv. Bellucci, som er rangert som nummer 80 i verden, raste av gårde til en 4-0-ledelse i første sett.

Men derfra viste Nadal hvorfor han er verdenstoer, og mannen som tapte fjorårets finale i Grand Slam-turneringen trengte kun tre sett for å vinne kampen 7-6 (7-0), 6-2, 6-3.

– Det er alltid vanskelig med overgangen fra grus til gress, særlig når jeg har spilt nesten hver turnering de siste månedene. Man får litt trøbbel med det fysiske, sa Nadal, som nylig seiret i Roland-Garros-turneringen i Paris.

– Han startet godt med noen gode server, og etter det gjorde jeg flere feil enn vanlig. Jeg var heldig som klarte å slå tilbake fra 0-4.

Nadal har nådd finalen i Wimbledon på de fem siste forsøkene og vant turneringen i 2008 og 2010. I år kan han utligne Björn Borgs rekord ved å vinne Roland-Garros og Wimbledon rett etter hverandre for tredje gang. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2